Vilt van Eef

           

Viltdag       'Zijden sjaal  met merinowol'   ( nuno vilten)

door Evelien Linschoten

We vilten op deze dag met merinowol op een prachtige zijden sjaal . Na afloop heb je een heerlijke zachte warme unieke sjaal, voor jezelf of om cadeau te geven!

Wanneer:    volgens afspraak

Hoe laat:     van 10.00 - 16.00 /16.30 uur.  

Waar:         Oldskoel,  Grote sloot 116a in  Burgerbrug (NH)

Maximaal 5 deelnemers, minimaal 3 deelnemers.   Je zorgt zelf voor het aantal mensen bijvoorbeeld vriendinnen, collega's of familie. Lukt dat niet dan kun je ook tijdens enkele privélessen van 2 uur een shawl vilten.


We starten met wat uitleg over wol en het viltproces. We vilten een proeflapje, waarbij we kunnen experimenteren met alle mooie kleuren merinowol, naaldvilt, zijde  en met water en zeep.  Na deze verkenning gaan we aan de slag met de chiffonzijde shawl, die als basis dient voor het werkstuk. Je kunt uit verschillende kleuren kiezen. Is de shawl uitgekozen dan gaan we aan de slag met de merinowol en losse zijde lont om de shawl te decoreren.

 Tussendoor lunchen we samen. Evelien zorgt voor soep. je neemt je eigen broodjes mee.


kosten: €80,- pp inclusief materiaal.   

 Het materiaal bestaat uit een standaard hoeveelheid merinowol en een ondergrond van chiffonzijde, Genoeg materiaal om een unieke en prachtige sjaal naar je eigen ontwerp te maken.. 

voor opgave of meer informatie van Evelien,  kunt u het aanmeldformulier invullen.Kaart